Sempa Yurtdışı Eğitim ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Sempa

Kadıköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Bahariye Cad. Nailbey Sok. No: 10 Kadıköy Sineması Karşısı Kat: 4 Daire: 5 Moda Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 450-5340 ara

Hakkında

Sempa:

Sempa Yurtdışı Eğitim ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Otel motel tatil köyü kaplıca palj tesisi lokanta sinema oyun salonu ve benzeri turizme yönelik tesisler kurmak ve işletmek kiralamak kiraya vermek. . . Şirketin maksadı ve mevzuunun tahakkuku için menkul mal ve gayrimenkul malları almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, leh ve aleyhine hernevi ayni hakları tesis etmek, alacak ve borçların teminatı olarak ipotek almak ve vermek, menkul mal rehni tesis etmek ve ettirmek, depo almak, inşa etmek, ettirmek satmak, kiralamak, kiraya vermek. Şirketin faaliyet sahası ile ilgili olarak ticari, mali ve hukuki tasarruflarda bulunmak, bankalar ile kredi anlaşmaları yapmak, iç ve dış piyasalardan her türlü kısa, orta ve uzun vadeli krediler temin etmek. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 605913 sicil no ile kayıtlı firma, 14 Kasım 2006 tarihinde kuruldu. Sempa, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan yurtdışı eğitim danışmanlığı.

Soru & Cevap:

Sempa'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yurtdışı eğitim danışmanlığı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Sempa'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.