Şenel Mühendislik ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi

Şenel Mühendislik Ve İnşaat Sanayi

Güngören, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Şevket Dağ Cad. No: 14/A Haznedar Mh. Güngören, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 556-2132 ara

Hakkında

Şenel Mühendislik Ve İnşaat Sanayi:

Şenel Mühendislik ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi

Yurt içinde ve dışında resmi ve özel her nevi inşaat taahhüdünde bulunmak ve inşaatlar yapmak, ihalelere girmek, her nevi inşaatın plan, proje tanzimi ve mühendislik hizmetleri ile teknik müşavirlik hizmetlerini yapmak, her nevi inşaat malzemelerinin makinalarının toptan ve perakende alım, satımı, imalatı, ihracatı, ithalatı yurt içinde ve yurt dışında pazarlamasını yapmak. İnşaat yapımı inşaat taahhüdü ve her türlü gayrimenkul alım satımı yapmak. Şirket mevzuunun icap ettireceği makina ve tesisler ile menkul ve gayrimenkul malları temellük eder bunlar üzerinde tasarrufta bulunabilir ve kabil malların satın alabilir, gerektiğinde tekrar satabilir, İnşaa edebilir ettirebilir, başkasına kiralayacağı gibi başkalarındanda kiralayabilir alacakları için rehin ve ipotek alabilir rehin ve ipotek verebilir ve bunları kaldırabilir ve 2. 8. 1994 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 307426 sicil no ile kayıtlı firma, 30 Aralık 1993 tarihinde kuruldu. Şenel Mühendislik Ve İnşaat Sanayi, İstanbul, Güngören ilçesinde yer alan emlakçı.

Soru & Cevap:

Şenel Mühendi̇sli̇k ve İnşaat Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • emlakçı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Şenel Mühendi̇sli̇k ve İnşaat Sanayi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.