antalya otelleri

Seven Stars Exclusive Hotel

Muratpaşa, Antalya

9 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Çağlayan Mah. 2049 Sk No: 16 Lara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (242) 323-3011 ara

Hakkında

Seven Stars Exclusive Hotel: Seven Star bütün yıl açıktır. Antalya merkezine 5 km uzaklıktadır. Bölgedeki en büyük yüzme havuzu ve çok güzel bir botanik bahçeye sahiptir. Toplam 30 odası ve 70 yatağı vardır. Bütün odalarda klima, telefon, mini bar, balkon, duş, tuvalet, fön vardır. Resepsiyonda güvenlik kasası, 24 saat oda servisi, çamaşırhane (ödeme karşılığı), havuzun yanında bar, masa tenisi gibi olanakları da vardır. Seven Stars Exclusive Hotel, Antalya, Muratpaşa ilçesinde yer alan antalya otelleri. Bu mekan toplam 9 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.sevenstars.com.tr

Seven Stars Exclusi̇ve Hotel'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • antalya otelleri
  • lara otelleri
  • antalya seven stars otel

Konum

Bu bölümde Seven Stars Exclusi̇ve Hotel'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

otel çok iyi gönül rahatlığıyla kalınabilir.odada internet iyi çekmiyor,havuz temiz bakımlı,kahvaltı açık büfe ve yeterli.


yeni hali ile çok güzel olmuş özellikle odalar harika


Harika bir otel Lara daki en rahat konforlu otel diyebilirm.


Sıcak bir ortamda güzel bir tatil için mutlaka gidin.


Çok keyifli ve konforlu bir otel. Herşey 5 yıldız kalitesinde.


Tamamen yenilenmiş çok güzel bir otel. Konforlu, şık ve temiz.


otel gercekten güzel bi konumda ve temiz bi otel fakat çalışanları at gözlüğü takıyor... otel müdürüne son kullanma tarihi geçmiş açık büfe ürünlerini gösterdigimde bana tek verilen cvp olabilir cevabı oldu bu beni hiç tatmin etmedi... hiç değilse böyle bir olay karsısında açık büfedeki son kullanma tarihi geçmiş ürünleri ertesi gün görmemeyi tercih ederdim... o kadar kör zihniyetli bir insanı o otelin basına koyuyorsun ve bi anda bütün güzellikler yok oluyor... oraya yatırım yapan insan, orada dogru düzgün, dürüst,temiz çalışan insanların bütün yaptıkları iş bosuna gidiyor.


harşeyiyle mükemmel...


tek kelimeyle herşey "mükemmel"...