Devlet Dairesi

Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Seyhan, Adana
Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

30 kişiden %76'si beğendi (3.8)

İletişim bilgileri

Adres: İstiklal, Bakımyurdu Cd. No:188/1, 01010 Seyhan/Adana Haritayol tarifi

Telefon: +90 (322) 359-8711 ara

Hakkında

Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Adana, Seyhan ilçesinde kurum, milli eğitim müdürlüğü, , ilçe milli eğitim müdürlüğü. Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Adana, Seyhan ilçesinde yer alan devlet dairesi. Bu mekan toplam 30 oy üzerinden 3.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: seyhan.meb.gov.tr

Seyhan İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Devlet Dairesi

Konum

Bu bölümde Seyhan İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

seyhan ömer haluk özucak ilköğretim okulu 400 tl Atatürk ilkokulu 450 tl Halkbank yada ziraat bankasına verilen hesaba para yatırılmasını istiyor.ayrıca 50 lira aylık masraf parası söylenildi cocugumu anaokula yazdırırken bu kadar ücret talep ediliyorsa ilkokulda nekadar istiyorlar acaba,ilkokul zorunlu her veli cocugunu okula göndermeli peki milli eğitim her öğrenciyi alıyormu ?EGİTİM ŞART İLLAKİ EGİTİM SART geleceğimiz için................................................................


seyhanda eğitim vermekte olan devlet okullarının anaokul bölümlerinden 400 kayıt parası ve ayda 50 lira yakın faaliyet parası istediğini biliyormusunuz.5yasındaki kızım okula gitmeyi cok istiyor ama devletin okulu dahi parayla verdiğimiz vergilerle dahi cocugumuzu okutamıyoruz.maddi durumu olanlar zaten özele gönderiyor bizim coocuklarımız bu devlette okumayacaksa nereye vatanım diyecek.