Devlet Dairesi

Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Sincan, Ankara
Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

31 kişiden %66'si beğendi (3.3)

İletişim bilgileri

Adres: Tandoğan, Zeki Uğur Cd. No:16, 06930 Sincan/Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 269-5447 ara

Hakkında

Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ankara, Sincan ilçesinde kurum, ilçe milli eğitim müdürlüğü, kurum. Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ankara, Sincan ilçesinde yer alan devlet dairesi. Bu mekan toplam 31 oy üzerinden 3.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: sincan.meb.gov.tr

Si̇ncan İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Si̇ncan İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

23 nisan sebebi ile Sincan ilçe milli eğitim müdürlüğünü makam ziyaretinde bulunan kazım Karabekir ilköğretim okulu öğrencisi oğlum
Ufuk Eren TÜZÜN
Sitemizde ufuk Emre TÜZÜN olarak yazılmış. Düzeltilmesinde fayda var..
iyi günler diler, çalışmalarınızda başarılar diliyorum..


merak ettigim bir konu var çocugum ilksan toki ilk ögretimde okuyor sadece benim degil yanılmıyorsam 1500,ün üzerinde ögrencisi var birkaç gün önce çocugu okula bıkaktım yagışlı bir hava vardı okulun hemen girişi denizi derya olmuş çocuklarayak topuklarına kadar sulara bata çıka okula girmeye çalışıyorlar müdür muavinine durumu arz ettim.cevap çok acı sincan belediyesinden 3 kişi okula verilmiş müstahtem olarak ama okul yönetimi adamları çalıştıramıyormuş güçleri yetmiyormuş bunları çalıştırmaya istemim odurki sadece aldıkları parayı hak edip çocuklarına helal lokma yedirsinler arz edrim.


İsmim Ahmet Turhan 27 yıldır Sincan da ikamet etmekteyim.Sincan Yeni kentten daire aldım.Fakat anladığım kadarı ile çok göç alan yeni yerleşim yeri olduğundan okul sıkıntısı hat safada olduğunu gördüm.Yeni kent girişi yeni kent park vadi evlerinde oturacağım.fakat okul yetersiz olduğundan yeni okulların yapılması konusunda desteklerinizi bekliyoruz.Saygılarımla