Sinerji Elektrik Elektronik Mekanik İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Sinerji Elektrik Elektronik

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İncesu Sok. No: 74/4 Tamer Apt. Etiler Mh. Beşiktaş, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 351-6543 ara

Hakkında

Sinerji Elektrik Elektronik:

Sinerji Elektrik Elektronik Mekanik İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Her türlü elektronik mekamik sanayide kara deniz hava büro ve evde kullanılan bilumum cihazların dayanıklı tüketim mallarının ve bunların yedek parça ve aksesuarlarının imalatını ihracatını ithalatını toptan ve perakende ticaretini yapmak. Şirket gayesine ulaşabilmesi için gerekli taşıtları iktisap etmek lüzumlu makine tesis atölye ile ile gayrimenkul leri iktisap etmek devir ve ferağ vermek kiraya vermek kirala mak gayrimenkuller üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek mal alımı satımı yapmak gayrimenkul alımı satımı yapmak kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesisi etmek iktisap devir ve farağ vermek fabrika ve idare binaları inşa etmek. Şirket amacı ile ilgili olarak şirket ve üçüncü kişilerin borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatlarını vermek aracılık yapmamak kaydıyla ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak ve vermek. Şirketin amacı ile ilgili olarak marka ihtira beratları ustalık (know-hov) ve fek, devir ve ferağ etmek ve bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapmak ve 19. 3. 1998 ve 8. 12. 2011 tarihinde tescil edilen tadil tasarılarında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 316789 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Eylül 1994 tarihinde kuruldu. Sinerji Elektrik Elektronik, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan elektronik araçlar bakımı ve onarımı.

Soru & Cevap:

Si̇nerji̇ Elektri̇k Elektroni̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektronik araçlar bakımı ve onarımı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Si̇nerji̇ Elektri̇k Elektroni̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.