Soylu Tekstil Örme Gıda ve Tahıl Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Soylu Tekstil Örme Gıda Ve Tahıl Ürünleri

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yeni Bosna Merkez Mahallesi Köyaltı Mevkii Doğu Sanayi Sitesi A Blok No: 23 Bahçelievler / İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 653-7788 ara

Hakkında

Soylu Tekstil Örme Gıda ve Tahıl Ürünleri:

Soylu Tekstil Örme Gıda ve Tahıl Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü yünlü, pamuklu, ipekli sentetik ve asetat esaslı iplik veya karışımlarını imal etmek, bu ipliklerden kumaş, döşemelik kumaş, halı, örme kumaş, iç giyim ve dış giyimle ilgili tabii ve suni sentetik dokuma ve örme kumaş ile benzeri kumaşları üretmek bunları yurt içinde ve yurt dışında pazarlamak, alım satımını ifa etmek ve ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek, her türlü tekstil ve konfeksiyon ürünlerinin iç piyasadan toptan ve perakende alımı, satımını, imalini, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak. Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkuller iktisap etmek devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiraya almak gayrimenkullerin üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek fabrike depo satış mağazaları ve idare binaları inşe etmek. Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçnücü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları vermek ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak ve 15. 6. 2009 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 348505 sicil no ile kayıtlı firma, 28 Haziran 1996 tarihinde kuruldu. Soylu Tekstil Örme Gıda ve Tahıl Ürünleri, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Soylu Teksti̇l Örme Gida ve Tahil Ürünleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi