Star İnformation Services Çevirmenlik Danışmanlık Hizmetleri Eğitim Yazılım ve Ticaret Ltd. Şti

Star İnformation Services Çevirmenlik

Ataşehir, İstanbul

(2)

İletişim bilgileri

Adres: Ayşe Hatun Çeşme Sok. No: 2 Kat: 1 Daire: 3-4 Küçükbakkalköy Mh. Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 577-1141 ara

Hakkında

Star İnformation Services Çevirmenlik:

Star İnformation Services Çevirmenlik Danışmanlık Hizmetleri Eğitim Yazılım ve Ticaret Ltd. Şti

Her türlü özel ve resmi kurum yazıların çevirisini yapmak. Şirket, amacını gerçekleştirmek için gayrimenkul satın alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verebilir ve 26. 03. 2009 tarihinde tescil edilen anasözleşme tadil metninde yazılı yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 618889 sicil no ile kayıtlı firma, 13 Mart 2007 tarihinde kuruldu. Star İnformation Services Çevirmenlik, İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan çeviri büroları. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Star İnformati̇on Servi̇ces Çevi̇rmenli̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • çeviri büroları
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Star İnformati̇on Servi̇ces Çevi̇rmenli̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

I heard dat Sabay will prepare the poagrrm MUSIC Award this year right?It’s so good to see that event in our Cambodia cause we never have it before! But i wish that only singer that have own song (I mean the song that not copy from the other contry) who could get that Award because if a singer who sing the copy song and get that award all Cambodian will look so bad from the other country that we have star get a COPY award!Sic