Sedef Gıda Maddeleri Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi

Sude Su Genel Merkez - Sedef Gıda Maddeleri

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kocasinan Merkez Mah. Sakıp Sabancı Caddesi, 2. Sokak, No: 5, Bahçelievler, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 656-1244 ara

Hakkında

Sude Su Genel Merkez - Sedef Gıda Maddeleri:

Sedef Gıda Maddeleri Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi


Her türlü kapalı, açık, ambalajlı, ambalajsız, su, kaynak suyu, gazlı su, tabii ve suni mineral sular, meyve suyu, meşrubat, gazlı, kolalı, meyveli ve gazozlu içeceklerin alımı, satımı, imalatı, dolumu, ambalajlaması, ithalatı ve ihracatı, yurt içi ve yurt dışı mümessilliğini yapmak, pazarlamak ve tanıtmak, bu mamullerin ambalajlanmasını yapmak ve bunlarla ilgili pazarlama grup ve birimlerin organizasyonunu yapmak ve Şirketin amacına ulaşabilmesi için satın aldığı veya elde ettiği arazi, tesisler, taşınmazlar ve gayrimenkullerin üzerinde Tapu Kanununun 2. Maddesine göre her türlü tasarruf yapabilir. Şirket sahibi Olduğu makine, arazi, tesisler, taşınmazlar ve gayrimenkullerin üzerinde tapu, kadastro ve belediyelerde tespit, intifa, sükna, ifraz, tevhit, cins değişikliği, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat mükellefiyeti ve kat irtifakı tesis etmek, bedelli veya bedelsiz hibe etmek, hibe almak, iktisap, devir etmek, ferağ etmek, devir almak, depo teşhir ve satış mağazaları ile idare binaları kiralamak ve işletmek haklarını kullanabilir, yapabilir, bu hususta 3. kişilere vekalet verebilir ve Tapu Kanununun 2. Maddesine göre her türlü tasarrufu yapabilir. Şirket amacı ile ilgili olarak şirketin borçlarını ve alacaklarını teminat altına almak için ipotek, rehin ve kefalet sözleşmelerini yapmak, gerektiğinde başka teminatlar almak, vermek, gerektiğinde ipoteği feshetmek 28. 2. 2012 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 291782 sicil no ile kayıtlı firma, 11 Kasım 1992 tarihinde kuruldu. Sude Su Genel Merkez - Sedef Gıda Maddeleri, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan gıda.

Soru & Cevap:

Sude Su Genel Merkez - Sedef Gida Maddeleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • gıda
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Sude Su Genel Merkez - Sedef Gida Maddeleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.