Tarhan Foks Turizm Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi

Tarhan Foks Turizm Tekstil İnşaat

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yeşilköy Mah. Atatürk Cad. Egs Blokları B-1 Blok Dükkan 117 Bakırköy Evren Cad. Çakırlı Sok. No: 13/b Güneşli, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Tarhan Foks Turizm Tekstil İnşaat:

Tarhan Foks Turizm Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi

Yurtiçinde ve yurtdışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir şirket gayrimen kulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiye ti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayri menkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashi hi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muame le ve tasarrufları gerçekleştirebilir şirkete veya başkaları na ait gayrimenkul mallar üzerine şirket veya üçüncü şahıslar lehine teminat ipotek ve kefaletleri kabul eder uzun orta ve kısa vadeli kredi anlaşmaları yapar ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 664715 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Mayıs 2008 tarihinde kuruldu. Tarhan Foks Turizm Tekstil İnşaat, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Tarhan Foks Turi̇zm Teksti̇l İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi