Te Me İnşaat Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Te Me İnşaat

Maltepe, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Erciyes Sok. No: 4 Cevizli Sağlık Ocağı Sokağı Daire: 1 Cevizli Mh. Talatpaşa Maltepe, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 346-5029 ara

Hakkında

Te Me İnşaat:

Te Me İnşaat Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar alma, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Amaç ve konusu ile ilgili her türlü menkul ve gayrimenkul haklar iktisap etmek, işletmek, kiralamak, kiraya vermek icabında aracılık yapmamak kaydı ile almak ve satmak, başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehine ipotek tesis etmek tescil etmek ve bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap etmek. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için gayrimenkul mallar alır ve satar, ipotek, irtifak, intifa gibi ayni haklar iktisap edebilir, bunları başkalarına devir ve ferağ eder, inşa, ifraz ve tevhit kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. İpotek alır ve verir ipotekleri uzatabilir gayrimenkul malları kiraya verir, kiralar, kira akitlerini tapuya tescil ettirir, gayrimenkul mallarla ayni haklarla ilgili her türlü tasarruflarda bulunabilir, kefalet ve rehin verebilir. Şirket ihtiyacı için alacaklarına karşılık olarak başkalarına ait olan gayrimenkul malları ipotek olarak alabilir borçlarına karşılık olarak kendisine ait olan gayrimenkul malları ipotek olarak verebilir fek ve terkin edebilir. Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak, şirketin borçlarını ve alacaklarını temin rehin ve kefalet almak vermek rehinleri fek ve tesis etmek, ipotek vermek, şirketin amacı ile ilgili olarak marka ve ihtira beratı ve diğer sanayi mülkiyet hakları iktisap etmek, devir ve ferağ etmek bunların üzerinde lisans anlaşmaları yapmak. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 639875 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Eylül 2007 tarihinde kuruldu. Te Me İnşaat, İstanbul, Maltepe ilçesinde yer alan inşaat proje ve mühendislik.

Soru & Cevap:

Te Me İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • inşaat proje ve mühendislik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Te Me İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.