Tekiner Kırtasiye Malzemeleri Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Tekiner Group - Tekiner Kırtasiye

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Mahmutbey Mh. Hacı Bostan Caddesi, No: 11, Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 445-0375 ara

Hakkında

Tekiner Group - Tekiner Kırtasiye:

Tekiner Kırtasiye Malzemeleri Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü kırtasiye büro ve okul malzemesi imalatı ve alım satımı, Her türlü kağıt imalatı, alım, satım, ithalat ve ihracatı, Konusu ile ilgili her türlü ihracat ve ithalat işleri ile mümessillik ve mutemetlik işleri. Şirket taşınmazlarını gerek şirketin ve gerekse üçüncü şahıs ve şirketlerin bankalardan alacağı kredilerin (borçların)teminatını teşkil etmek üzere ipotek verebilir. Şirket alacağına karşılık teminatını teşkil etmek üzere üçüncü şahıs ve şirketlerin taşınmazlarına ipotek koyabilir tekrardan ipoteği çözebilir. Şirketin mevzularıyla ilgili olarak işyeri ve iş vasıtalarını satın almak kiralamak yada başka şekilde inşa etmek veya ettirmek gayrimenkulleri iktisap etmek devir ve ferağ etmek kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis ve iktisap etmek ve 19. 6. 2008 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 169200 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Şubat 1980 tarihinde kuruldu. Tekiner Group - Tekiner Kırtasiye, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan kırtasiye.

Soru & Cevap:

Teki̇ner Group - Teki̇ner Kirtasi̇ye'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kırtasiye
  • kırtasiye malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Teki̇ner Group - Teki̇ner Kirtasi̇ye'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.