Okul

Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi

Torbalı, İzmir
Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi

17 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Muratbey, 3579. Sk. No:4, 35860 Torbalı/İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 856-2502 ara

Hakkında

Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi: Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi İzmir, Torbalı ilçesinde lise, okul. Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi, İzmir, Torbalı ilçesinde yer alan okul. Bu mekan toplam 17 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Torbali Atatürk Anadolu Li̇sesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Torbali Atatürk Anadolu Li̇sesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

saygı deger yönetici lerim kaçğündür çocugumun üzüntüsünden den dolayı bizlerde çok üzgünüz 9uncu sınıfa giden kızım cemrenur yılmaz teknoleji tasarım dersinden 40 puan alıyor konturoldahi yapılmadan 100 soruda yanlış olabilir ama artık ben bahar hocayla ben ğörüştüm şikayetci toplantılara geliyoruz cemre nurdan şikayetci neyaptı kızım anlamadım 8sene hep hocalarından övğü aldıgım kızımın heycanını yok etmeye bahar hoca engel olamaz lütfen bugün dilek çesini yolladım ders pırok ramını da yolladım ilğinizi bekliyorum sizlerdende çözüm olmassa bilği edinme konunu çevresinde bimerden bilği isteyecem bir tane eski okullarından yöneticilere sorun kötü gelirse bütün suç lu benim hala öğretmenleriyle ailece ğörüşürüm azerbeycanda büyük elçilik ğörevimde ki ögretmen arkadaşlar şimdiki bakanlıktaki arkadaşlar la sohbetimde cemrenin durumunu sorup ona yardımcı olurlar kızım ın mbirtane kötü alışkanlıgı asla yoktur hocalarım büyük desteginizi bekliyorum lütfen nevzat yılmaz 05078159669


Atatürk Anadolu lisesine gitmek istiyorum