Tropikal Bahçe ve Evcil Hayvan Ürünleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Tropikal Pet Bahçe Ve Evcil Hayvan Ürünleri

Ataşehir, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Küçükbakkalköy Mh. Elvan Sokak (bayraktar Sk. ), A Blok, No: 5, Pacific Plaza, Kat: 7-8, Küçükbakkalköy, Ataşehir, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 306-6660 ara

Hakkında

Tropikal Pet Bahçe ve Evcil Hayvan Ürünleri:

Tropikal Bahçe ve Evcil Hayvan Ürünleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Her türlü evcil hayvan ve bahçe malzemeleri, bahçe süsleri ve dekorasyon malzemeleri, evcil hayvan mamaları, giysi her türlü konfeksiyon, oyuncak, saat, plastik hediyelik eşya başta olmak üzere, her türlü sınai zirai ve ticari mal satın almak, satmak, imal etmek, pazarlamak, ithal ve ihraç etmek Şirketin gayesine ulaşabilmesi için gereken gayrimenkulleri iktisap etmek devir ve ferağ etmek, kiraya vermek, kiralamak, gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti ve irtifakı tesis etmek, iktisap devir ve ferağ idare binaları inşa etmek ve şirketin 26. 7. 2012 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 426619 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Ekim 1999 tarihinde kuruldu. Tropikal Pet Bahçe ve Evcil Hayvan Ürünleri, İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan gıda. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.tropikalpet.com.tr

Tropi̇kal Pet Bahçe ve Evci̇l Hayvan Ürünleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • gıda
  • firma
  • gıda
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Tropi̇kal Pet Bahçe ve Evci̇l Hayvan Ürünleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Yarrağımıııııııııııııı yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee