kuaför

Tuana Kuaför

Bakırköy, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: İncirli Cad. No: 3/13 Faik Paşa Pasajı Yanı Faikpaşa Apt. Kat: 2 Daire: 13 Zuhuratbaba Mh. Bakırköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 583-1762 ara

Hakkında

Tuana Kuaför: Tuana Kuaför İstanbul, Bakırköy ilçesinde kuaför, kuaför. Tuana Kuaför, İstanbul, Bakırköy ilçesinde yer alan kuaför. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Tuana Kuaför'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kuaför

Konum

Bu bölümde Tuana Kuaför'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Bu kuaförde gelin saçımı yaptırdım.Ancak hiç memnun kalmadım.Çok kötü bir saç modeli yaptılar.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Söyledikleriyle yaptıkları bir değildi benim beğenime önem vermediler.Prova istediğim halde gerek yok dedi gelinliği giymeyeceğin için hiç bir şey anlamayacaksın dedi.Bu işi biliyor diye güveniyorsunuz ama sadece ağızları iyi laf yapıyor.Ä°lk görüşmemizde bana şöyle söylendi: erken gelirsin saçını şöyle böyle yaparım beğenmezsen değiştiririz başka modelleri yaparız önemli olan burdan memnun ayrılman dediği halde bir modeli zor yetiştirdi.duvağı takdığı yeri beğenmediği söylediğim halde değişiklik yapmadı hep kendi fikrini söyledi.profosyenel makyaj dediler hiç alakası yoktu.Çevremde pek beğenen olmadı.


SÜPER BİR KUAFÖR BENİM SAÇLARIM GÜR VE KIVIRCIK AMA FÖN ÇEKTİLER BANA MUHTEŞEM KIVIRCIKLIKTAN ESER KALMADI VE KABARMADI
ÇOK MEMNUN KALDIM ARTIK HEP ORADAYIM
TEŞEKKÜRLER