Uğurum Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi

Uğurum Yapı Malzemeleri- Merkez

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Atatürk Cad. İğde Sok. No: 11 Bağlar Mh. Bağcılar, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 550-1110 ara

Hakkında

Uğurum Yapı Malzemeleri- Merkez:

Uğurum Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi

Şirket yapı ve mimarlık alanlarında kullanılan her türlü malzeme araç ve gereçler ile inşaatlarda kullanılan her türlü inşaat malzemesinin ithali ihracı toptan alım satım ve pazarlamasını yapar. Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayri menkulleri iktisap etmek devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiraya almak gayri menkuller üzerinde irtifak intifa şükra gayri menkul mükellefiyeti kadastro daireleri nezdindede ifraz terhid ve parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirmek. Şirket amacına ulaşabilmesi için lüzumlu ve şirket borçlarını ve alacaklarını temin etmek için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak ipotek tesis ve ferk edilmesi ticari işletme rehni akdedilmesi ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 515389 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Şubat 2004 tarihinde kuruldu. Uğurum Yapı Malzemeleri- Merkez, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan inşaat malzemesi.

Soru & Cevap:

Uğurum Yapi Malzemeleri̇- Merkez'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • inşaat malzemesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Uğurum Yapi Malzemeleri̇- Merkez'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.