T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı

Ulaştırma Bakanlığı Samsun Bölge Müdürlüğü

İlkadım, Samsun

(2)

İletişim bilgileri

Adres: Liman Mh. Atatürk Bulvarı, No: 561, Pk: 55100, İlkadım, Samsun Haritayol tarifi

Telefon: +90 (362) 445-0098 ara

Hakkında

Ulaştırma Bakanlığı Samsun Bölge Müdürlüğü: Ulaştırma Bakanlığı Samsun Bölge Müdürlüğü Samsun, İlkadım ilçesinde kurum. Ulaştırma Bakanlığı Samsun Bölge Müdürlüğü, Samsun, İlkadım ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ulaştirma Bakanliği Samsun Bölge Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum

Konum

Bu bölümde Ulaştirma Bakanliği Samsun Bölge Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ben bundan 12 sene önce gözlerimin yüzde seksenini kaybettim 19 mayıs üniversitesinde çalışmaktayım ama engelli kartımla bindiğim55 DF 925 belediye otobünde 29 11 2014 sabah saat 7 30 rabasısözlü hakaret acayip el kol hareketleri beni rencide etmektedir bir çok insanın içinde rencide oldum otobüste kamera vardır rahatsız olan bizlerden o mesleği yapmasın çünkü ben varken kaybettim kimse beni engelimle rencide edemez kişilik haklarımla oynayamaz bana yardımcı olmanızı rica ediyorum bazı şöförlerimiz var onlarada anlayışlarından dolayı teşekkür edrim birde beni otobüsü durdurup otobüsten aşağı indirmeye çalıştı


benim kamil koç otobüs firmasından şikayetim var.bu firmayolculara hiç iyi davranmıyor.yolda ihtiyaç molası vermiyorlar.bu nasıl bir firma.lütfen bu firmadan şikayetçiyim.ikaz edilmesini istiyorum.adamlar afyona kadar mola vermiyorlar.nasıl bir uygulama bu.