Universal Müzik Taksim Edisyon Anonim Şirketi

Universal Müzik Taksim Edisyon

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Beyazgül Caddesi, Kamacı Sokak No: 10 34345 Arnavutköy/beşiktaş Istanbul - Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 358-1700 ara

Hakkında

Universal Müzik Taksim Edisyon:

Universal Müzik Taksim Edisyon Anonim Şirketi

Anonim şirketin amacı yurt içindeki ve yurt dışındaki her türlü müzik ile ilgili eserlerin işleme eserlerin, derleme eserlerin, fonogramlar ile eser bağlantılı haklar ve komşu haklara konu olan her türlü formatdaki veya ortamdaki tespitlerin mali veya komşu veya bağlantlı haklarını, çoğaltma yayma, temsil hakları dahil tüm mali ve manevi haklarının icracıların yorumcuların eser, komşu ve bağlantılı hak sahiplerinin icra ve yorumcu ve manejerliklerinin ve menajerlik haklarının;satın alınması kiralanması veya yurt içinde ve yurt dışında gerçek veya tüzel kişilere yapımcılara, plak, kaset ve cd veya diğer formatlarda üretimi yapan şirketlere edisyon şirketlerine reklam şirketlerine meslek birliklerine veya yayım veya temsil şirketlerine veya eserleri umumi mahallerde radyo ve televizyon kuruluşlarında dijital veya internet veya GSM şirketleri dahil diğer sanal ortamlarda kullanan gerçek ve tüzel kişilere pazarlanması kiralanması satılması lisans veya yazılı sözleşmelerde kullanım hakkının verilmesi hakların devredilmesinde edisyon şirketi olarak aracılık veya danışmanlık yapmak. . . ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 473423 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Nisan 2002 tarihinde kuruldu. Universal Müzik Taksim Edisyon, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan müzik.

Soru & Cevap:

Uni̇versal Müzi̇k Taksi̇m Edi̇syon'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • müzik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Uni̇versal Müzi̇k Taksi̇m Edi̇syon'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.