vakıfbank

Vakıfbank Gaziantep Bölge Müdürlüğü

Şehitkamil, Gaziantep

(5)

İletişim bilgileri

Adres: İncilipınar Mh. Nişantaşı Sokak, No: 19, Fh İş Merkezi, No: 25-26-27-28-29, Şehitkamil, Gaziantep Haritayol tarifi

Telefon: +90 (342) 215-4377 ara

Hakkında

Vakıfbank Gaziantep Bölge Müdürlüğü: Vakıfbank Gaziantep Bölge Müdürlüğü Gaziantep, Şehitkamil ilçesinde vakıfbank, bölge müdürlüğü. Vakıfbank Gaziantep Bölge Müdürlüğü, Gaziantep, Şehitkamil ilçesinde yer alan vakıfbank. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Vakifbank Gazi̇antep Bölge Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • vakıfbank
  • bölge müdürlüğü

Konum

Bu bölümde Vakifbank Gazi̇antep Bölge Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Hizmetinizden hiç memnun değilim. 4 gişenin olduğu bir bankada hangi akla hizmet 2 gişe çalışır. Üstelik bankanın içi bi hayli dolu iken. Ve nasıl olurda atmler arızalı olup bu arıza giderilmez. Bu kadar kötü bir hizmet görmedim. Eleman eksikliği var deniliyor bu kadar üniversite mezunu var bankada çalışmak isteyen sınavlara girip iş bekleyen temin edilsin o zaman bu elemanlar. Ben birçok kişiyi temsilen yazıyorum bu yazıyı. Sadece benim değil benim gibi onca saat beklemeye mecbur bırakılanların adına . Borç ödemesi bir gün gecikse telefonlar mesajlar susmuyor. Önce bankanızı borcu zamanında ödenebilir şekilde donatın.sonra geciken borçlar için bildirim yapın. Gaziantep Karataş şubesindeki bu sorunların giderilmesini rica ediyorum.