Yaren Turizm Taşımacılık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Yaren

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Rumeli Cad. No: 36 Villa İşhanı A Blok Kat: 2 Daire: 7-8 Meşrutiyet Mh. Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 231-0505 ara

Hakkında

Yaren:

Yaren Turizm Taşımacılık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Kanunların seyahat acentaları için tanıdığı 1618 sayılı yasaya göre her türlü seyahat acentalığı faaliyetlerinde bulunmak, T. C. tebalı ve yabancı tebalı turistlere Türkiye dahilinde ve haricinde gezi, ulaştırma, konaklama, spor, eğlence ve bilgi edinme imkanları sağlamak, her türlü tesis, teçhizat ve vasıta satın almak, kiralamak, kiraya vermek veya satmak ve Şirket konuları ile ilgili faaliyetleri sürdürebilmesi için ithalat ve ihracat ve dahili ticareti yapabilir, gerekli her türlü tesisat ve teçhizat vasıta arazi arsa ve bina satın alabilir ve inşa edebilir veya başkalarından kiralayabilir, kiraya verebilir, teşhir yerleri açabilir. Uluslararası fuar ve sgilere iştirak edebilir. Kanunların tayin ettiği çerçeve dahilinde her türül teminat verebilir mal varlığına dahil menkul ve gayrimenkul üzerinde borçlarının teminatı olmak üzere rehin ve ipotek tesis ettirebilir veya alacakları karşılığında ipotek ve rehin alabilir. Bu ipoteklerin terkinini veya fekkini yapabilir Şirket taşınmazlarını gerek şirketin ve gerekse 3. şahıs ve şirketlerin bankalardan alacağı kredilerin (borçların) teminatını teşkil etmek üzere ipotek verebilir ve 17. 9. 2009 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 492559 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Şubat 2003 tarihinde kuruldu. Yaren, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan turizm.

Soru & Cevap:

Yaren'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • turizm
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Yaren'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.