Yed Yönetim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi

Yed Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık

Gaziosmanpaşa, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yıldıztabya Cad. No: 140 Daire: 1 Yıldıztabya Mh. Gaziosmanpaşa, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 614-4491 ara

Hakkında

Yed Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık:

Yed Yönetim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi

Eğitim alanında danışmanlık verme, seminerler vermek, özel ve orta derecede okul açma, meslek edindirme kursları düzenleme, personel seçme ve yerleştirme, bu alanda psikoteknik laboratuvarları kurma, çeşitli değerlendirme, araştırma, konularında psikolojik ve sosyolojik danışmanlık, mesleğe yönlendirme çalışmaları yapmak, dersane kurma, satın alma, uluslararası eğitim danışmanlığı yapma, yabancı dil eğtimi yapmak, her türlü yayın çalışmaları yapmak, beslenme danışmanlığı yapma, bütün bu konularda eğitim amaçlı her türlü görsel ve deneysel işletmeyi kurma ile bunların benzerlerini kısmen veya müştemilatları ile satın almak ve işletmesini sağlamak, tatbiki eğitim amaçlı her türlü işletmeleri kurmak kiralamak, işletmek her türlü işletme yönetimi, organizasyon veya kuruluş çalışmalarını yapmak. Teknik ve ticari konularda müşavirlik yapmak, her türlü okul yönetim işleri yapmak, yaptırmak ve gerekli anlaşmaları yapmak. Okul öncesi eğitim kurumları açmak, kreş, ana okulu açmak özel eğitim öğretim veren kurumlar, eğitim yerlerini açmak işletmek, devralmak bunlara ait her türlü yayın, araştırma danışmanlık yapmak ve ve 31. 7. 2007 tarihinde tescil edilen tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 367239 sicil no ile kayıtlı firma, 19 Mart 1997 tarihinde kuruldu. Yed Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık, İstanbul, Gaziosmanpaşa ilçesinde yer alan yurtdışı eğitim danışmanlığı.

Soru & Cevap:

Yed Yöneti̇m Eği̇ti̇m ve Danişmanlik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yurtdışı eğitim danışmanlığı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Yed Yöneti̇m Eği̇ti̇m ve Danişmanlik'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.