büro mobilyası

Yıldız Çelik Büro Mobilyaları

Bağcılar, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Gülbahar Cad. Bilge Sok. No: 10 Evren Mh. Bağcılar, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 651-1915 ara

Hakkında

Yıldız Çelik Büro Mobilyaları: Yıldız Çelik Büro Mobilyaları İstanbul, Bağcılar ilçesinde büro mobilyası, büro mobilyası. Yıldız Çelik Büro Mobilyaları, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan büro mobilyası. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Yildiz Çeli̇k Büro Mobi̇lyalari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • büro mobilyası

Konum

Bu bölümde Yildiz Çeli̇k Büro Mobi̇lyalari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

YILDIZ ÇELİK büro mobilyaları 1983 yılında metal sandalye üreterek başladığı misyonuna gelişen alışveriş alışkanlıkları ve modern ofisler, mekanı ve zamanı daha verimli kullanma gerekliliği beraberinde ofis koltuk üretimine yönelmemizi sağlamıştır.


Firmamız; VİP ofis koltuk takımları, ahşap ve metal makam koltukları, personel koltukları, bilgisayar koltukları, misafir ve bekleme koltukları ( ikili, ikili sehpalı ve üçlü ), konferans koltukları, sandalyeler, bar tabureleri, cafeterya sandalyeleri, okul ve dershane mobilyaları, hastane ve eczane mobilyaları, ofis mobilyaları ve iş hayatında oturma aksamıyla ilgili bir çok alanda imalat yapmaktadır.