Yonca Isı ve İnşaat Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yonca Isı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Osmangazi Cad. No: 193/A Bağcılar İtfayesi Yanı Fevzi Çakmak Mh. Bağcılar, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 628-8686 ara

Hakkında

Yonca Isı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi:

Yonca Isı ve İnşaat Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Ülkü çapında tesis edilmekte olan doğalgaz şebekelerinden ev apartman işyeri ve sınai vesair tesislere doğalgaz hatları çekmek doğalgaz veya diğer yakıtlarla çalışan brülör kalorifer kat kaloriferleri tesis etmek doğalgaz ile çalışan diğer konut işyeri ve sanayi gereçlerinin tesisat montaj ve bakımı onarım işlerini yapmak. . . . . Şirket amacını gerçeleştirmek için her türlü gayri menkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü haklat tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, şirker gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir, her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daire leri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamekle ve tasarrufları gerçekleştirebilir, ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 548255 sicil no ile kayıtlı firma, 11 Mart 2005 tarihinde kuruldu. Yonca Isı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan sıhhi tesisat malzemeleri satış.

Soru & Cevap:

Yonca Isi ve İnşaat Malzemeleri̇ Sanayi̇ ve Ti̇caret Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sıhhi tesisat malzemeleri satış
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Yonca Isi ve İnşaat Malzemeleri̇ Sanayi̇ ve Ti̇caret Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.