Yüklenim San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yüklenim

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: M. Çakmak Cad. Meriç Sok. Arslan İşhanı No: 8 Kat 3 Daire: 18 Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Yüklenim:

Yüklenim San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yurtiçi ve yurtdışında konut ve işyeri inşaat, tadilat, onarım, dekorasyon ve donatım hizmetleri vermek, Her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak, toplu ve sosyal konutlar inşa etmek, yurt içi ve yurt dışındaki ihalelere katılmak, yurt içinde ve dışında açılan her türlü inşaat ihalelerine bizzat veya mümessil sıfatı ile iştirak, her türlü inşaat işlerini bizzat veya iş ortaklığı yoluyla üstlenmek ve ifa etmek, Yurtiçi ve yurtdışında etüd, proje ve mühendislik hizmetleri vermek Şirket maksat ve mevzuununu gercekleşmesi için gerekli makina ve tesisler ile gayrimenkul ve menkul malları iktisap etmek devir ve ferağ etmek, kiraya vermeke, kiraya almak, gayrimenkuller üzerinde sükna, irtifak haklarını tesis etmek bunları iktisap ve devir etmek, fabrika, depo, satış mağazaları inşa etmek, Gayrimenkuller ve bunlara ilişkin her türlü aynı hakları iktisap etmek, gerekli gayrimenkul ve tesisleri satın almak iktisap edeceği arsa ve arazi parçaları üzerinde inşa etmek veya ettirmek, kiralamak, kiraya vermek, satmak, işletmek, başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde ipotek vaz ve fekki işlemlerini yapmak. Şirket amacı ile ilgili olarak ve bu amacın tahakkukuna şönelik şirket borçlarını ve alacaklarını teminat, ipotek, rehin kefalet ve diğer teminatları verebilir, ipotek rehin ve diğer teminatları alabilir. Verilmiş bulanan ipotekleri fek edebilir ve ettirebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 332226 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Temmuz 1995 tarihinde kuruldu. Yüklenim, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Yükleni̇m'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi