YUMNİ MEKATRONİK VE MEDİKAL TEKNOLOJİLER SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

YUMNİ Mekatronik Ve Medikal Teknolojiler

Esenler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Ildız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Teknoloji Geliştirme Bölgesi B2 Blok-123 - Esenler, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 383-2962 ara

Hakkında

YUMNİ Mekatronik ve Medikal Teknolojiler:

YUMNİ MEKATRONİK VE MEDİKAL TEKNOLOJİLER SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

YUMNİ MEKATRONİK VE MEDİKAL TEKNOLOJİLER 2014 yılında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Teknogirişim Sermaye Desteği ile kurulmuş bir firmadır. Firma Nisan 2014 ‘te YTÜ, Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuluçka Merkezinde faaliyetlerine başlamıştır. Firma Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği öğretim üyesi Dr. Erhan AKDOĞAN tarafından kurulmuştur.

Firma faaliyet alanı mekatronik ve medikal teknolojiler üzerinedir. Faaliyet alanlarını tanımlayan başlıklar aşağıda verilmiş olup, bu alanlarda proje desteği, eğitim ve danışmanlık hizmeti de vermektedir:


İstanbul Ticaret Odası'na 917229 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. YUMNİ Mekatronik ve Medikal Teknolojiler, İstanbul, Esenler ilçesinde yer alan eğitim.

Soru & Cevap:

Yumni̇ Mekatroni̇k ve Medi̇kal Teknoloji̇ler'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • eğitim
  • mekatronik
  • danışmanlık
  • eğitim
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Yumni̇ Mekatroni̇k ve Medi̇kal Teknoloji̇ler'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.