şirket

Zaman Gazetesi, Ankara Bürosu

Çankaya, Ankara

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Ziverbey Caddesi, 13. Sokak, No: 13, Balgat, Çankaya, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 284-7284 ara

Hakkında

Zaman Gazetesi, Ankara Bürosu: Zaman Gazetesi, Ankara Bürosu Ankara, Çankaya ilçesinde gazete, basın-yayın, firma, şirket. Zaman Gazetesi, Ankara Bürosu, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan şirket. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Zaman Gazetesi̇, Ankara Bürosu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • gazete
  • basın-yayın
  • firma
  • şirket

İncelemeler

AKP’NİN İKİ YÜZÜ
Ankaranın Sincan ilçesindeki kıraathanelerin bir çoğunda kumar oynatılıyor ve buna kolluk güçleri göz yumuyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde bir çok kıraathane kumar yüzünden kapatılmış ve yeniden açılmıştır. Belediye bu yerlerdeki denetimlerini yapmamakta ve denetimini yaptıkları yerlerdede olumsuzluklara göz yummaktadır. Genellikle bina altlarındaki bu kraathaneler bir şekilde bina sakinlerini sindirerek ve belediyeden kendi tabirlerince adamını bulmak yoluyla aldıkları ruhsatlar sayesinde faaliyetlerini sürdürmekteler. Evlerinin altında kumar oynatıldığını bildiklerini ve defalarca şikayet ettikleri halde bir şey yapılmadığını ifade eden bir çok ev sahibi buraların açılması ile ilgili bina sakinlerinden izin alınmadığını ve kendilerinin her hangi bir imza atmadıklarını belirtmesine rağmen buralara nasıl ve kimler tarafından ruhsat verildiğini bilmedeklerini belirtmektedirler. Ayrıca bu mekanların bir çoğunda esrar ve eroğin içildiğini ve temin edildiğini bir çok suç unsurlarını barındırdığını belirtmektedirler. Adalet mekanizmasını yeniden şekillendireceğini belirten AKP’nin nüfusun büyük çoğunluğunun çok mütehassıp olduğu bilinen Sincanda dinen haram sayılan bir uygulamaya nasıl göz yumduğu sorgulanmalıdır. Örneğin Sincan merkezde belediye, kaymakamlık ve emniyet binalarının ortasında (tandogan mahallesi numara 20) bir binanın altında bir tarafı kıraathane bir tarafı küçük çocuklara kurs verilen eğitim kurumunun bulunduğu ve bunun her ikisinede izin veren Akp zihniyetinin ne yapmaya çalıştığı sorgulanmalı ve önlem alınmalıdır. Kanunun;
‘’ İş Yerleri ile Öğretim Kurumları Arasındaki Uzaklık
Zorunlu Uzaklık
Madde 5 — Umuma açık yerler ve içkili yerler ile okul binaları arasında kapıdan kapıya en az 100 metre uzaklığın bulunması zorunludur.
Umuma açık yerler ve içkili yerler ile özel eğitime muhtaç bireylerin devam ettikleri öğretim kurumları ve okullar dışındaki diğer özel öğretim kurumlarının aynı binada bulunmaması zorunludur.’’
Yukarıdaki kanun maddesine münhasıran aşağıdaki resimlerdede görülen böyle bir uygulama nasıl kabul edilebilir. Nasıl oluyorda hem eğitim kurumu hemde kraathane aynı bina altında bulunabiliyor. Ve bu kraathane daha önce kumar oynatıldığı için kapatılmış ve tekrar açılmış. Böyle bir izni nereden ve ne şekilde almışlar. Çocuklarımızın can güvenliğini ve geleceğini sorguladığımız şu son günlerde böyle bir tehdidin göz ardı edilmesi mümkün olabilirmi. Bunu kamuoyunun bilgisine sunmak isterim.