Zirve Gıda İnşaat Reklam Kimya Turizm Danışmanlık Hizmetleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Zirve Gıda İnşaat Reklam Kimya Turizm Danışmanlık Hizmetleri

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Mahmutbey Mh. Soğuksu Caddesi, 16. Sokak, No: 12, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 446-9057 ara

Hakkında

Zirve Gıda İnşaat Reklam Kimya Turizm Danışmanlık Hizmetleri:

Zirve Gıda İnşaat Reklam Kimya Turizm Danışmanlık Hizmetleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Her nevi inşaat malzemelerinin alımı, satımı, imali ve ihracatı ve ithalatını yapmak Her türlü tarım ve hayvancılık ürünleriyle ilgili yatırım, üretim, ithalat, ihracat ve dahili ticaretini yapmak. Canlı olarak her türlü küçük ve büyükbaş hayvanların besiciliğini yapmak, çiftlikler kurmak ve işletmek ve Her türlü kimyevi madde ve kimyevi temizleme ürünleri tekstil deri metal ve benzeri sanayi kimyasalları ve her türlü sıvı sabun toz deterjan boya yapıştırıcı reçine makine yağları ve benzeri ürünler ile her türlü makine tesisat ve techizat imalatını alımını satımını ithalatını ihracatını pazarlama ve komisyonculuğunu yapmak. Her türden içecek, meyve suyu asitli asitsiz içecekler cola maden sodası içme ve kullanma suyu olarak su kaynakları su ve sudan mamul ürünleri üretim tesislerini satın almak artezyan olarak kuyular açmak. Her türden her boy ve ölçümden cam ve pet şişeler için dolum tesisleri kurmak kurulmuş olanlara ortak olmak mevcut su ve sudan mamul içeceklerin üretim firmalarının distribütörlüklerini almak toptan ve perakende ana dağıtım ağı oluşturarak yurt içinde ve yurt dışında bayilikler oluşturmak üretilen ve ticareti yapılan her türlü emteanın dahili ticaretini ihracatını ve ithalatını yapmak. Kuru taneli gıda maddeleri ve çeltik kırma pirinç ve pirinç unu, un, bulgur, nohut, fasulye, mercimek, ekmek, bisküvi, makarna ve tüm mamüllerini her nevi hayvan yemleri ve tarımsal ürünlerini alımı satımı ihracatı ve pazarlamasını yapmak. Her çeşit çikolata çiklet gofret şekerleme ve benzeri gıda maddelerinin imali dahili ticaretini ve ihraatını yaomak. Şirket amacını gerçekletirmek için her türlü gayri menkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayri menkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz revhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Konusu ile ilgili olarak her türlü gayrimenkul arsa arazi konut daire personel lojmanları büro eğitim ve dinlenme tesisleri iş makinaları satın alır kiralar kiraya verir rehsin ipotek devir temlik kat irtifakı kat mülkiyeti benzeri tapu işlemlerini yapmak ve ticari işletme rehini akdetmek.
İstanbul Ticaret Odası'na 302192 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Ağustos 1993 tarihinde kuruldu. Zirve Gıda İnşaat Reklam Kimya Turizm Danışmanlık Hizmetleri, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan gıda.

Soru & Cevap:

Zi̇rve Gida İnşaat Reklam Ki̇mya Turi̇zm Danişmanlik Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • gıda
  • dış ticaret
  • gıda
  • inşaat malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Zi̇rve Gida İnşaat Reklam Ki̇mya Turi̇zm Danişmanlik Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.